torsdag 17. februar 2011

Ullern Fotball G19-1 skal se bra ut på trening og i kamp i fremtiden!

Som nevnt på møtet så legger jeg nå fra klubben en del føringer på hvordan vi skal fremstå på utstyr. Dette har ikke så stor praktisk betydning, men bidrar til å skape en identitet og en følelse av et større fellesskap i Ullern Fotball. Vi har delt det slik. Til trening så er hver enkelt spiller ansvarlig for sitt tøy. Til kamp så fikser klubben dette så sant ikke annet er opplyst til akkurat den kampen.

Til trening (alle priser inkl rabatt på 30%, men eks logo og initialer):
PowerCat 5.10 Half Zip Tr. Jacket i rødt (sort for keepere)- 280kr
PowerCat 5.10 Training Tee i rødt (sort for keepere) - 140kr
Fundation Training Pants - 262,50kr
Vencida Shorts i rødt - 140kr (kan kjøpes på kontoret i kontortid man-tirs 9-13, eller direkte med meg)
v5.08 Socks i rødt - 70kr (kan kjøpes på kontoret i kontortid man-tirs 9-13, eller direkte med meg)
Som sagt så kommer logoer i tillegg som er 37kr per plagg (2X på Half Zipen) og initialer som er 15 kr per bokstav. Føringer på dette er også lagt fra klubben. Hva gjelder str så er Large fint til en spiller på 1.88m. Er du usikker på din str så ta kontakt.

Link til produktbeskrivelse

Bestilling av dette gjør dere enklest direkte til meg på mail: joherudi@hotmail.com. Sjekk om du har alt, trenger alt nytt eller bare supplere noe. Det andre som dere ser i linken kan også kjøpes, men er ikke krevd at dere skal ha til trening.

Til kamp:
Bag og piquet lånes ut til dere med nr på. Dette skal KUN brukes til kamp og andre reiser/utflukter.
I garderoben på kampdag får dere sokker, shorts, oppvarmingstrøye, drakt, oppvarmingsdress, drikkeflaske og eventuelt ved behov buff, regnjakker og innbytterjakker. Dermed trenger dere kun å ha med sko, utstyr til å dusje og etterkampmat i bagen.

Får vi alle til å følge denne malen så går vi mot en god sesong på utstyrssiden. Husk å alltid hjelpe til med å samle utstyr på trening, både ut på feltet og inn etterpå.

Sportslig hilsen
Rudi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar