fredag 23. september 2011

En tøff uke og nytt tap i en jevn kamp

En del av dere har blitt vant med å tape de siste årene, og vært i tøffe serier både på G15, 16 og nå to år på jr. Dere har holdt motet beundringsverdig godt oppe igjennom det. I høst har vi prestert på høyde med motstanderen i mange kamper som ikke har vippet vår vei.

I går mot Kjelsås, møtte vi et lag som fikk en dårlig start på serien, men derfra stort sett har vunnet alt. Nylig slo de Stabæk 5-1 og Holmlia 5-0. Prestasjonsmessig var dette en av våre bedre kamper. Vi er kompakte defensivt, og vi klarer å bruke ballen mer offensivt enn vi har gjort tidligere i høst. Det var et viktig mål for kampen, som vi lyktes med. Den fremgangen i det offensive spillet, må vi fortsette med. Det er fortjent at Kjelsås leder med et mål til pause, men da Kjelsås går opp til 2-0 midt i 2.omgang, har vi vært det førende og skapende laget hele omgangen frem til det. Etter det ble det vrient å komme seg tilbake. Uansett om man bli knust eller taper såvidt, om man presterer bra eller dårlig, er det kjipt å tape. Det var det også i går.
Det er kjipt å se på tabellen og konstatere at vi prestasjons- og ferdihetsmessig ikke burde være bak lag som Kolbotn og Vålerenga, men desverre likevel er det.

Nå venter en meget tøff kamp mot Asker, før vi møter et Ski-lag som har hatt veldig svake resultater i det siste. Trolig et lag som er et stykke unna det Kjelsåslaget vi møtte i går. Så avslutter med livsviktige kamper mot Vestli, Langhus og Haslum.

Nå må vi bare fortsette i samme spor som i går, på trening og kamp, så er både Stephen og jeg sikre på at vi skal få vippet flere av disse siste kampene vår vei.

Ukeplan:
Søndag: trening 1930
Mandag: trening 1700
Onsdag: trening 1700
Torsdag: Asker hjemme 2015

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar